Преобразувател на газта при изгодни цени с най-високо качество

В рамките на захранващия бензинов двигател винаги има полезен сензор за управление на дросела. Той има функцията да идентифицира количеството въздух в педала на педала на газта въз основа на необходимия въртящ момент в диапазоните. Данните, отнасящи се до момента на отваряне на клапана за газ, се предават към управляващото устройство. Тъй като са необходими и за количеството гориво, трябва да се добави известно количество въздух, за да се даде възможност на изгаряне, данните трябва да бъдат много прецизни и точни. В миналото този процес преминаваше директно през педала за газта. Имаше кабел като връзка между педалите и клапана.

Механизмът следва точна логика: водачът натиска съответния педал само когато иска да ускори. Въпреки това, удобството на нещо (образуване на смес от гориво и въздух, за да се осигури оптимална, в подножието трябва да се премести в непрекъснат и точен начин), системата е актуализиран. Сега, благодарение на задълбочените данни от сензора за газта, операцията стана много по-лесна и по-ефективна. При бензинови двигатели близо до клапана се генерира вакуум, който е много полезен за управление на коректора на спирачките, системата за централно заключване и други устройства.

В този случай работата на сензора за газта остава непроменена. Повечето от проблемите в тази област са свързани с намаляване на мощността на двигателя да не доставя в резултат на сензора за позицията на газта в състояние съответните данни. Замяната на сензора е лесна, само ако има свободен достъп до захранващия колектор в близост до въздушния филтър. Независимо от марката ви интересува, ние сме части от отлично качество на части намерени (например турбокомпресора, охладители за вода, мотора на чистачките, кабели за запалване, дистрибутор и т.н.), на много разумна цена.